DR. TATJANA LESAR U NAŠEM TIMU !
DR. TATJANA LESAR U NAŠEM TIMU !
S veseljem Vas želimo obavjestiti da se 18.12.2017. našem timu pridružuje dr. Tatjana Lesar, specijalist pedijatar i uži specijalist pedijatrijske gastroenterologije.
 
Dr. Lesar je radila u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice u Zavodu za gastroenterologiju, hepatologiju, poremećaje prehrane Klinike za pedijatriju.
Uz veliko iskustvo u pedijatrijskoj medicini, dr.Lesar se posebno educirala za liječenje poremećaja u jedenju te je zadnje dvije godine radila upravo u novoosnovanom Centru za poremećaje u jedenju. Uz to je završila brojne tečajeve trajne edukacije iz različitih područja pedijatrijske medicine, istraživač je u domaćim i međunarodnim projektima, pozvani predavač na brojnim znanstvenim skupovima i kongresima. Pohađa doktorski studij Dentalna medicina na Stomatološkog fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Obranila je temu doktorske disertacije “Promjene u usnoj šupljini u pedijatrijskih pacijenata s poremećajima u jedenju”. Bavi se i ultrazvučnom dijagnostikom abdomena, nutritivnim alergijama te poremećajima motiliteta.

Njezin detaljan životopis možete pročitati na našoj web stranici.
ZIMSKO RADNO VRIJEME
NOVOGODIŠNJA ČESTITKA
NAŠE PEDIJATRICE I OVE GODINE MEĐU NAJBOLJIM LIJEČNICIMA U HRVATSKOJ
Naručite se za pregled

Radno vrijeme
Pon - Pet: 8:00 - 21:00
Sub: 8:30 - 13:30
Način plaćanja:
•  gotovina
•  Maestro, Master Card, VISA
MAESTRO MASTER VISA
•  dodatno zdravstveno osiguranje
(Croatia zdravstveno osiguranje, GRAWE osiguranje, Uniqa osiguranje, Triglav osiguranje)