INOVACIJA U POLIKLINICI HELENA - ŠVICARSKI UREĐAJ PRVI U HRVATSKOJ
INOVACIJA U POLIKLINICI HELENA - ŠVICARSKI UREĐAJ PRVI U HRVATSKOJ
Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da smo zahvaljujući našem EU projektu instalirali GIGER MD, uređaj za fizikalnu terapiju, prvi takav u ovom dijelu Europe.
 
Direktor švicarske tvrtke COMBO AG održao je edukaciju i prezentaciju uređaja u našoj ustanovi gdje su fizijatri i fizioterapeuti kao i ostali sudionici iz različitih medicinskih ustanova sudjelovali na tečaju primjene GIGER MD-a.
Ciljevi liječenja GIGER MD uređajem su prvenstveno jačanje mišića, aktivacija novih mišićnih skupina, smanjenje spastičnosti gornjih i donjih ekstremiteta, poboljšanje ravnoteže i stabilnosti hoda te motoričkih i kognitivnih funkcija kao i oslobađanje boli. Značajni rezultati uočeni su prilikom liječenja poremećaja pažnje i govora, pogotovo kod pacijenata s ADHD sindromom. Za našu ustanovu primarna indikacija primjene uređaja je poremećaj rada crijeva i mjehura koji je često prisutan kod naših pacijenata sa spinom bifidom i cerebralnom paralizom. Uređaj se može uspješno koristiti za jačanje mišića zdjeličnog dna što je bitno kod pacijenata s inkontinencijom stolice i urina.
 
Upite vezane za uređaj možete postaviti na info@poliklinika-helena.hr
 
Tim poliklinike Helena
ZIMSKO RADNO VRIJEME
FELDENKRAIS RADIONICA U POLIKLINICI HELENA
PRIVREMENA OBUSTAVA PARKINGA U KRUGU POLIKLINIKE HELENA
Naručite se za pregled

Radno vrijeme
Pon - Pet: 8:00 - 21:00
Sub: 8:30 - 13:30
Način plaćanja:
•  gotovina
•  Maestro, Master Card, VISA
MAESTRO MASTER VISA
•  dodatno zdravstveno osiguranje
(Croatia zdravstveno osiguranje, GRAWE osiguranje, Uniqa osiguranje, Triglav osiguranje)