traži
Zatvori ovaj okvir za pretraživanje.

Apartmani HELENA se nalaze u samom srcu Zagreba, Ulica kneza Branimira 71/1, odmah do ulaza u Polikliniku za dječje bolesti Helena. Udaljeni su pješice svega 5 minuta od Autobusnog kolodvora te 15 minuta od Željezničkog kolodvora. Uređeni su kako bi osigurali da se osjećate kao kod kuće i imate sve što vam je potrebno za ugodan boravak.

Studio Apartman Helena 1

Moderno uređen studio apartman u prizemlju, idealan za smještaj do 4 osobe. Sastoji se od odvojenog prostora za spavanje (ležaj za 2 osobe), otvorenog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom te prostranom kupaonicom. Kutna garnitura u dnevnom boravku može, po potrebi, poslužiti kao dodatni ležaj za 2 osobe. Studio apartman je prilagođen za boravak osoba koje koriste invalidska kolica.

Studio Apartman Helena 2

Moderno uređen studio apartman na prvom katu, idealan za smještaj do 4 osobe. Sastoji se od spavaće sobe (ležaj za 2 osobe), otvorenog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom te prostranom kupaonicom. Kutna garnitura u dnevnom boravku može, po potrebi, poslužiti kao dodatni ležaj za 2 osobe.